google traductor2

TUROK 2 links


geocounter

compteurs pour blog
visits

hosting dedicated server problem

View previous topic View next topic Go down

hosting dedicated server problem

Post by CHIRAC on 2nd November 2009, 13:30

Since few weeks i have problems to host dedicated server.
normally i run rt program and gm program, then i join my server by the "LAN" option in the turok game.
But now i cant see my server in the "LAN" , then people who try to join the server ca connect on it but have "connection broken"ping 9999 after few seconds...

i got a router but i havent change anything on it, the only thing i ve recently change is my firewall, and anti virus , but even if i turn it off , i have the same problems....
i cant host an integrated server cause theres so much lags on it.

if someone have an idea .... thx a lot.
avatar
CHIRAC
Admin

Number of posts : 1139
Age : 37
Localisation : FRANCE
Registration date : 2009-02-08

http://turok.forumactif.com

Back to top Go down

Re: hosting dedicated server problem

Post by X4nd3r on 2nd November 2009, 15:04

First u have to test if the problem is your computer or router. first try to disconnect your router by plugging the cable direct from your modem in your computer. then if u still got the problem its your computer if it solves its your router. If its your router you should configure it open the dmz option and the virtual server options in your router. Good luck Smile

X4nd3r

Number of posts : 269
Age : 36
Registration date : 2009-09-28

Back to top Go down

Re: hosting dedicated server problem

Post by CHIRAC on 2nd November 2009, 18:31

my modem is my router to so i cant stop router cause i stop my modem to .... but i ll try to open dmz perhaps i will host something with that ...
avatar
CHIRAC
Admin

Number of posts : 1139
Age : 37
Localisation : FRANCE
Registration date : 2009-02-08

http://turok.forumactif.com

Back to top Go down

Re: hosting dedicated server problem

Post by CHIRAC on 6th November 2009, 10:22

ok my DMZ is on ... but still have the same problem to host ... little question for those who host dedicated server with a router :
when i run my rtime program my local ip is 192.160.0.11 and when i join it my local ip is the same... isnt have to be 192.160.0.254 (my router ip ) ?
avatar
CHIRAC
Admin

Number of posts : 1139
Age : 37
Localisation : FRANCE
Registration date : 2009-02-08

http://turok.forumactif.com

Back to top Go down

Re: hosting dedicated server problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum